València Basket s’enfrontarà a Baskonia en l’encreuament de semifinals dels Playoff per la Lliga Endesa. El primer partit de la sèrie tindrà lloc el dimarts 30 de maig en el Fernando Buesa Arena.

El conjunt dirigit per Pedro Martínez va aconseguir vèncer al FC Barcelona Lassa (67-64) en el tercer partit de quarts de final celebrat en la Fonteta. Mentre que Baskonia, superava a Herbalife Gran Canària en la seua eliminatòria corresponent  (73-71).

Els horaris dels partits són els següents:

Partit 1. Dimarts 30 maig. 20:30h. Fernando Buesa Arena. Vitòria

Partit 2. Dijous 1 juny. 20:30h. Fernando Buesa Arena. Vitòria

Partit 3. Dissabte 3 juny. 19:00h. Fonteta. València

Partit 4*. Dilluns 5 juny. 20:30h. Fonteta. València

Partit 5*. Dimecres 7 juny. 20:30h. Fernando Buesa Arena. Vitòria

*si fóra necessari

Eurolliga

València Basket pot aconseguir el seu objectiu principal aquesta temporada: la classificació per a Eurolliga la temporada que ve.

Per a açò, existeixen dues possibilitats: que el Reial Madrid supere a Unicaja en la seua respectiva semifinal, o que València Basket s’impose a l’equip andalús en una hipotètica final.

Açò es deu al fet que el millor classificat obtindrà una plaça per a disputar la màxima competició continental, sense comptar amb Reial Madrid, FC Barcelona Lassa i Baskonia, que tenen plaça fixa.

En cas que caigueren Unicaja i València Basket en semifinals, la plaça d’Eurolliga seria per a l’equip valencià a causa que va aconseguir una millor classificació en la fase regular (3º).