Més de 200 empresaris han participat hui en l’Assemblea General de l’Associació Valenciana d’Empresaris. Una cita en la que el lobby empresarial ha realitzat balanç de les seues actuacions però també algunes reivindicacions.

El cap del Consell, Ximo Puig, ha assenyalat que amb un altre model de finançament i amb una inversió estatal justa la Comunitat creixeria mig punt i crearia 26.000 noves ocupacions.

En este aspecte el president d’AVE, Vicente Boluda, ha anunciat que el 84% dels socis de l’organització empresarial augmentaran l’ocupació este 2018. A més, a eixe creixement econòmic se li sumarà l’impuls de projectes que fomenten la cohesió de territoris i persones com és el Corredor Mediterrani.

Barcelona serà la gran cita d’esta reivindicació el pròxim mes de setembre encara que a ella li antecedirà un acte empresarial itinerant que arrancarà el pròxim 12 d’abril a Algesires.El viatge comptarà amb nou parades amb l’objectiu de reivindicar la infraestructura ferroviària en tot l’arc Mediterrani: des d’Andalusia fins a Catalunya passant per Múrcia i, per descomptat, la Comunitat Valenciana.