Detenido
11/09/2020 Policía Nacional SOCIEDAD ESPAÑA EUROPA COMUNIDAD VALENCIANA POLICÍA NACIONAL

La Policia Local de València ha denunciat aquesta matinada al propietari de un bar que romania obert després del toc de queda i l’entrada en vigor de la nova restricció que obliga al tancament total de l’hostaleria.

L’Àrea de Protecció Ciutadana ha alertat sobre aquest fet per mitjà d’un comunicat en el qual s’ha denunciat la situació. Segons relaten, el bar situat en el barri de la Creu Coberta tenia la persiana baixada. No obstant això, la porta posterior continuava oberta.

Una patrulla de la Unitat de Convivència i Seguretat va accedir a l’interior. Allí es trobaven quatre persones sense ús de màscara.

A més del bar, la Policia Local també ha intervingut aquesta passada nit dos festes privades. Ambdues s’estaven celebrant en domicilis i van ser sancionades per contaminació acústica. També es va denunciar a tres persones que incomplien la restricció de mobilitat marcada pel toc de queda.

Des de l’Ajuntament de València han ratllat aquestes situacions de “comportaments irresponsables”. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha reiterat que han d’evitar-se les festes i posposar-les “per a quan hi haja motius que celebrar.

Cano ha tornat a fer una crida a la ciutadania per a “extremar les precaucions”. Així mateix, ha assenyalat que els valencians “ens estem jugant molt, la nostra salut, el nostre futur“. “Si tenim un comportament responsable eixirem abans d’aquesta greu crisi sanitària, social i econòmica”, ha conclòs.

UN BOTELLÓ DE VALÈNCIA ACABA AMB 29 ACTES A JOVES

Al marge dels fets ja assenyalats, agents de la Policia Nacional van alçar en la vesprada d’ahir 29 actes a diversos grups de joves que es trobaven reunits en un parc del districte de Proveïments sense les mesures sanitàries.

Els fets van ocórrer sobre les 20.30 hores quan els agents van observar en un parc del carrer Democràcia una gran quantitat de joves reunits. Cap portava màscara i no mantenien les distancia de seguretat, bevent i consumint substancies estupefaents.

A causa del gran nombre de persones, els policies van demanar col·laboració a més patrulles. Es va realitzar la identificació de tots els joves interposant 20 actes per no usar la màscara i no mantenir la distància social8 actes per consum de substàncies estupefaents; i una per falta de respecte. Finalment els joves van abandonar el lloc voluntàriament.