60 músicos interpretarán en Valencia la banda sonora de una famosa película

El 31 de gener arriba al Palau de Les Arts de València un dels esdeveniments més singulars de l’any amb una projecció molt especial de la pel·lícula ‘Un Americano en París‘. Es tracta d’un dels més brillants i espectaculars musicals de la història del cinema i va anar merescudament guardonat amb sis Oscars, incloent el de millor pel·lícula.

La sensacional música de George Gershwin serà interpretada en directe per la prestigiosa Orquestra Simfònica Camera Musicae amb més de 60 músics en l’escenari i sota la direcció del mestre Anthony Gabriele mentres es reprodueix la pel·lícula en VÓS (Versió Original Subtitulada).

A més de València, l’Orquestra Simfònica Camera Musicae i Reel Solutions portaran esta pel·lícula amb orquestra en directe a Barcelona, Madrid, Sevilla i Saragossa.

Sinopsi de l’espectacle

La història romàntica de Jerry Mulligan (Gene Kelly), un pintor americà a París, que s’enamora de Lise Bouvier (Leslie Caron), la promesa del seu bon amic Henri Baurel (George Guétari) és el fil argumental per a una pel·lícula encantadora, amb una brillant coreografia de Gene Kelly i la música de George Gershwin.

La pel·lícula inclou moltes de les cançons més populars de George Gershwin com a “I got rhythm”, “‘S Wonderful”, “Love is here to stay” o “Nice work if you ca get it”. Aquestes cançons es podran escoltar amb les veus originals dels actors però amb els sensacionals arranjaments orquestrals interpretats en directe.