Els termòmetres cauen fins a 8 graus a l’interior de la Comunitat

El Pinós (Alacant) registra temperatures de 4 graus sota zero

frío

El fred no es va de la Comunitat Valenciana i, durant la passada matinada, els termòmetres han caigut fins a 8 graus en zones d’interior. Així, segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) les temperatures mínimes han patit un lleuger descens en el litoral i modere a notable en algunes zones de l’interior.

A la província de Castelló s’han mesurat 1 grau a Castellfort; 2 a Sogorb; 3 a Vinaròs i 6 en la capital de la Plana. A la província de València, les mínimes han sigut de 0 graus a Utiel; 2 a Manises i Oliva; 3 a Xàtiva; 4 a Polinyà del Xúquer i 5 en la capital valenciana. Mentre que a Alacant, els termòmetres han arribat als 4 graus sota zero al Pinós (huit menys que ahir); 3 en la capital alacantina i a Xàbia; i 4 graus a Rojals.

Segons Aemet, durant la jornada de hui dimarts, 15 de gener, les temperatures baixaran, especialment les màximes, i es produiran gelades febles a l’interior. El cel estarà poc nuvolós o buidat, el vent variable fluix, predominant el nord-oest en el nord de Castelló al matí.

Per a demà dimecres, 16 de gener, la Comunitat Valenciana registrarà intervals matinals de núvols baixos i de núvols mitjans i alts a la vesprada. El vent serà fluix de component oest, tendint en el litoral a sud fluix, i les temperatures a penes variaran, amb gelades febles a l’interior.