La destrucció de les collites i la rebaixa de mòduls són algunes de les qüestions que més preocupen al sector agricultor valencià.

Els preus que s’estan oferint per les cebes i creïlles han experimentat un afonament generalitzat amb el que asseguren que no poden cobrir-se les despeses de recollida o transport. Eixes produccions podrien tindre els dies comptats a la Comunitat i és que les prediccions d’este sector no són gens encoratjadores.

Una altra de les qüestions que preocupa al sector agrari és la nova millora fiscal per al camp valencià. Encara que la reducció de mòduls per part d’Hisenda s’ha valorat positivament, des d’AVA-ASAJA asseguren que encara ha de treballar-se en més ajudes de recuperació per a suplir els 700 milions de pèrdues de l’últim any.

Des d’AVA-ASAJA tenen molt clara quin ha de ser la línia a seguir. El seu objectiu és que la conselleria d’Agricultura reunisca cada tres mesos a una comissió que analitze els detalls climatològics per a evitar l’ocorregut després de les pluges torrencials d’este 2017.