FOTODELDIA-GRAF2518. BENIDORM (ALICANTE), 02/06/2019.- Cientos de turistas acuden a las playas levantinas como la de Levante en Benidorm en una jornada marcada por las altas temperaturas. EFE / Manuel Lorenzo

No solament hi haurà ball aquest cap de setmana en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, que des de hui acull el Festival dels Arts. També el termòmetre se suma a aquesta tendència amb importants pujades i baixades de les temperatures. De fet, a València capital el mercuri baixarà fins a 7 graus de divendres a dissabte per a tornar a pujar el diumenge.

Així, aquest dissabte es produirà un lleuger ascens en les temperatures i les màximes aniran en descens, que serà notable en els litorals de València i sud de Castelló. El cel lluirà poc nuvolós, tendint a intervals de núvols alts a partir de la vesprada. A l’interior nord de Castelló, nuvolositat d’evolució diürna en hores centrals sense descartar algun ruixat ocasional.

Previsió temps dissabte 8 (matí):

Previsió temps dissabte 8 (tarde):

Previsió temperatures dissabte 8:

El diumenge les temperatures mínimes registraran un lleuger descens i les màximes aniran en ascens. Durant la jornada es preveuen intervals de núvols mitjans i alts, sense descartar precipitacions febles a l’interior de València i Castelló, tendint a poc nuvolós durant la vesprada.

Previsió temperatures València:

Aquest divendres l’ascens de les temperatures màximes serà notable en els litorals de València i sud de Castelló produït pel vent de ponent. El cel lluirà poc nuvolós; excepte en el nord de Castelló, on la nuvolositat d’evolució en hores centrals del dia fa que no es descarte algun ruixat ocasional.