L’Agència Estatal de Meteorologia ha activat el nivell groc per ratxes màximes de 90 quilòmetres per hora a la província de Castelló aquest dilluns i dimarts. Les ratxes podrien superar els 90 km/h a l’interior i els 70km/h en el litoral nord d’aquesta províncies.

Per a la resta de la Comunitat no hi ha alertes activades per a aquest inici de setmana. Demà dimarts el cel de la Comunitat Valenciana estarà poc nuvolós o buidat.

Les temperatures mínimes baixaran lleugerament i les màximes pujaran a l’interior nord de Castelló i no canviaran o baixaran lleugerament en la resta.

Temperatures mínimes en ascens

Les temperatures màximes i mínimes registrades les últimes 24 hores en les tres capitals de província han sigut:
Castelló 16 i 10 graus
València 18 i 11 graus
Alacant 18 i 13 graus

Les temperatures mínimes han registrat un moderat ascens a la província de València i el litoral de Castelló, i entre moderat i notable ascens a Alacant.

Així, a Castellfort han passat la nit a 5 graus i a Vinaròs a 9; i a la província de València, Utiel ha marcat 0 graus, Manises 8, Xàtiva 9, Polinyà 12 i Oliva 13.

En la d’Alacant, el Pinós ha tingut 10 graus de mínima, L’Altet 13, i Xàbia i Rojals 14, segons les dades facilitades per Aemet.