El Ayuntamiento regalará bonos de 50 euros para comprar en comercios valencianos

La campanya Bons Comerç s’amplia a València després d’esgotar-se les primeres 11.000 targetes en menys d’una setmana. L’Ajuntament ha anunciat l’ampliació del pressupost dedicat a aquesta iniciativa amb un total de 300.000 euros més. L’objectiu és donar suport a l’activitat dels xicotets establiments i els comerços de proximitat castigats durant la crisi del coronavirus.

Per a això, el consistori oferirà a partir del 5 de novembre un total de 6.000 nous bons. Els interessats hauran de comprar una targeta regale de 100 euros. No obstant això, només pagaran el 50% d’aquest lloc que l’altra meitat la cobreix l’Ajuntament. Així, els beneficiats disposaran d’un bo total de 100 euros per a fer les seues compres en fins a 676 comerços de València (consulta el litado de botigues).

Els consumidors podran optar a un màxim de dos vals de 100 euros cadascun. Per a això hauran de registrar-se en la web de la campanya i abonar la quantitat exigida mitjançant targeta bancària.

El termini tant per a obtenir-los com per a utilitzar-los en els negocis adherits estarà obert fins al pròxim 30 de novembre. És la primera vegada que el consistori posa en marxa aquest projecte encara que podria ampliar-se als pròxims anys.

ON ADQUIRIR ELS BONS COMERÇ

Els bons es podran adquirir a través de la web, punxant en COMPRA EL TEU BONO. Qualsevol consumidor major de 16 anys podrà obtenir, associat a un DNI/NIE, un màxim de dos bons. Per a obtenir-ho, el sol·licitant s’inscriurà en la web i abonarà mitjançant targeta bancària el preu del bo desitjat (50 €).

Una vegada adquirit el bo, la web l’informarà de les diverses oficines de Caixa Popular en les quals pot arreplegar el bo. El sol·licitant seleccionarà una oficina i se li enviarà un email indicant a quina sucursal anar i les dates per a arreplegar-lo. Els horaris de recollida de targetes en Caixa Popular seran de 9 a 14 hores de dilluns a dijous i de 9 a 17 hores els divendres.

COM CANVIAR ELS BONS COMERÇ

Podran ser utilitzats des del moment en què siguen arreplegats fins al 30 de novembre. L’usuari que realitze una compra en el comerç presentarà un bo per valor de 100€ per al seu bescanvi. L’establiment passarà el bo en format de targeta bancària prepagament pel datáfono.

Si l’import de la compra en l’establiment excedira de l’import del bo adquirit, el client haurà d’abonar l’excés mitjançant qualsevol mètode de pagament admès en l’establiment. La utilització del bo serà compatible amb qualsevol tipus de descompte, oferta o rebaixa.