Atropellan a una mujer en la Gran Vía Fernando el Católico
Gran Vía Fernando el Católico de Valencia.

Una dona de 46 anys ha resultat ferida en un atropellament produït en el centre de València. El succés ha tingut lloc en la Gran Via Ferran el Catòlic a primera hora del matí.

Ha sigut sobre les 07.25 hores quan un cotxe ha atropellat a la ciutadana. Segons ha publicat Europa Press, fins al lloc del sinistre s’ha traslladat una unitat de Serveis d’Assistència Mèdica d’Urgències (SAMU) i una unitat de Servei Vital Bàsic (SVB).

Els sanitaris han atès a la dona que presentava un traumatisme cranioencefàlic. Posteriorment ha sigut traslladada al Hospital General Universitari de València on roman hospitalitzada.

ACCIDENT EN LA CV-35

Aquest accident de trànsit ha sigut el segon que s’ha viscut en el matí d’aquest dilluns a València. A primera hora de la jornada, la Direcció General de Trànsit informava sobre altre sinistre.

En ell hi havia diversos vehicles implicats encara que no s’ha parlat de cap víctima. Aquest s’ha produït en la CV-35, pròxim al quilòmetre 350 de la localitat valenciana de Burjassot, i ha provocat retencions de fins a 7 quilòmetres.