Atropellan a un anciano octogenario en una calle de Valencia

Un home de 84 anys ha sigut atropellat per un cotxe a València. L’octogenari ha resultat ferit i ha hagut de ser tractat en el Hospital La Fe després del sinistre.

Els fets van ocórrer aquest diumenge sobre les 21.00 hores segons ha anunciat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). L’ancià es trobava al carrer El Sauce, en ple barri de Benicalap.

Fins al lloc dels fets es va mobilitzar una unitat del SAMU i una unitat de Servei Vital Bàsic (SVB). Els serveis sanitaris van atendre l’home que presentava un politraumatisme. Després de ser estabilitzat es va procedir al seu trasllat a la Fe.

DOS PERSONES FERIDES EN UN ACCIDENT DE COTXE A NÀQUERA

El diumenge a la vesprada València també va estar pendent d’un altre accident de trànsit. Una dona i la seua filla van resultar ferides sobre les 18.30 hores en la carretera CV-315 de Nàquera.

Fins al punt del sinistre es van mobilitzar dues unitats del SAMU. Els serveis mèdics van atendre la conductora de 46 anys i a la seua filla de 8 anys, ambdues van presentar politraumatismes. Les dues ferides van ser traslladades a l’Hospital General Universitari de València.