Atracan una hamburguesería de Valencia a punta de pistola
Un establecimiento de comida rápida del distrito valenciano de Marítim.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un jove de 21 anys. Està acusat com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i lesions després d’atracar en una hamburgueseria de la ciutat. Aquest va apuntar amb una arma de foc a una empleada i emmanille amb brides a altres dos treballadors.

Encara que la detenció ha tingut lloc ara, els fets es remunten al 18 de maig. Al voltant de les dos de la matinada, els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a un establiment de menjar ràpid en el districte valencià de Marítim per un possible atracament. Pel que sembla hi havia dos homes amb passamuntanyes, un portava un ganivet i l’altre una pistola.

Immediatament els agents es van dirigir al lloc. Allí un ciutadà va manifestar haver vist eixir precipitadament del local a dos homes. Van esbrinar que instants abans, els mateixos haurien aprofitat el moment en el qual una empleada treia el fem per a abordar-la.

Un dels encaputxats li va posar una pistola al cap mentre l’altre la va amenaçar amb un ganivet perquè entrara a l’establiment i obrira la caixa forta. Així mateix, els atracadors van amenaçar i van emmanillar a altres dos empleats. Posteriorment van fugir amb els 1.500 euros de la recaptació.

Pocs dies després, els agents van ser comissionats novament per la Sala del 091 per a acudir al mateix establiment. Una de les víctimes s’havia creuat amb un dels atracadors de camí al seu lloc de treball. Després d’entrevistar-se amb la víctima, es van dirigir al lloc indicat on el sospitós va ser localitzat i detingut.

Durant els mesos després van continuar les investigacions fins que els agents van identificar al segon sospitós. Aquest va ser detingut la setmana passada i ha passat a disposició judicial.