Està previst que el 31 de març se signe el contracte de compravenda de l’estadi de Mestalla entre la cooperativa valenciana d’habitatges Residencial Séquia de Mestalla i el València CF, serà llavors quan el club reba les garanties del pagament per part del promotor.

Segons ha indicat avui el president d’ADU Mediterrani, José Luis Santa Isabel, en aquests moments 372 persones han realitzat el pagament de 3.500 euros de reserva de l’habitatge, que costaran entre 150.000 i 700.000-800.000 euros segons les dimensions, amb una mitjana de 4.000 euros per metre quadrat, i 1,5 milions cadascun dels cinc àtics.

De les cinc torres, dues seran de l’Ajuntament de València que les destinarà previsiblement a oficines municipals, i el complex conservarà el “punt de servei” (el centre del camp) i la forma dels vomitoris del vell estadi, mentre que els materials de l’enderrocament del camp es reutilitzaran per a la nova construcció.

El nou espai residencial i terciari que s’alçarà en la zona comptarà amb una galeria comercial de més de 70.000 metres quadrats construïts i 50.000 de sòl brut alquilable, que promourà l’empresa valenciana Edificis Mestalla.

Els promotors esperen obtenir la llicència d’obres de construcció de les torres d’habitatges al juliol de 2022. Tant el consistori com la Generalitat veuen “amb bons ulls” el projecte immobiliari, que es desenvoluparà sobre un sòl lliure de càrregues i gravàmens del València, que està subjecte a penalització en cas d’incompliment.