Un nou espai s’obri en el sky line de la ciutat de València. Es diu l’Àtic i es tracta d’una terrassa just dalt d’on estaven els coneguts salones Alameda Palace ara rebatejats com Palau Alameda. El local s’ha convertit en pocs dies en un reclam per a aquells que demanden un nou local d’oci en una ciutat com València que no para de créixer.

Decoració exquisita i avantguardista i una cura mil·limètrica pels detalls són el sant i senya de l’Àtic situat en ple cor de València. Com a teló de fons: unes fantàstiques vistes dels jardins de l’antic llit del Túria i els edificis que l’ envolten i que va crear molta expectació el dia de la seua inauguració.

Aquest espai proposa una carta renovada i adaptada a les exigències del paladar valencià però amb tocs d’avantguarda. Nicolás Román ha ideat un menú replet de plats tradicionals i suculentes propostes de cuina internacional.

L’Àtic ha obert les seues portes per a quedar-se. Els seus responsables s’acuren cada setmana a satisfer les exigències d’una clientela que busca algo diferent a València i sobretot, que complisca les seues expectatives d’oci.