Alameda
Terraza del nuevo espacio Palau Alameda.

El dijous 13 de setembre s’inaugura el complex d’oci gastronòmic Palau Alameda, convertint-se així en una de les ofertes d’oci més interessants i completes de la ciutat de València.

Palau Alameda compta amb el restaurant panoràmic Àtic (que ja es va inaugurar el passat 18 d’abril), una sala d’esdeveniments gestionada per La Sucursal by Vilaplana, la nova marca nascuda de l’aliança del grup de restauració valencià La Sucursal i Vilaplana Catering que ofereix els seus serveis de catering en espais singulars i un club de música (Azza).

“Som conscients del que ha sigut com a punt de referència i, des del respecte, creiem que ha de tornar a ser-ho amb un projecte del segle XXI”, apunta el director de Palau Alameda, Pepe Fernández.

Façana exterior de Palau Alameda.

2700 metres quadrats de pura energia creativa

Al restaurant panoràmic Âtic Bar i Àtic Restó, que compta amb Nicolás Román com a xef executiu, se li sumisca la boîte AZZA. Un club per a unes 300 persones que es mira en les discoteques de xicotet format. On la música i la coctelería s’adverteixen com les seues dues principals bases.

Amb oferta habitual d’afterwork i de tardeo per al cap de setmana, Azza i Àtic estaran connectats perquè l’oferta gastronòmica i el clubbing creuen els horaris de tot tipus de visitants.

Els dijous vacil·laran entre els hits electrònics més coneguts i música popular de tots els temps. D’altra banda, les nits de divendres i dissabte es dedicaran a festes que podran ser temàtiques d’estils de diferents generacions. “L’ideal és que el públic el puga utilitzar com un mall, tots els seus serveis alhora. Així que oferirem molta activitat quasi a qualsevol hora”, comenta el director de Palau Alameda.

Interior del nou Palau Alameda.

Essència valenciana en un contenidor molt urbanita

“És important el respecte per la història de l’edifici i el seu entorn” assenyala Pepe Fernández. El responsable del seu nou interiorisme, el dissenyador Parolio, ha creat espais coherents entre si i amb la seua història.

L’ornamentació vegetal i la botànica rememoren l’època de construcció de l’edifici amb un distingit contrapunt anys 50. Tot açò sota el segell de Parolio, reconegut interiorista del panorama internacional al costat del seu estudi Euphoria Lab, amb més de 20 anys d’experiència, que treballa per a importants marques i signatures procedents d’Estats Units, Europa, Orient Mitjà, Àsia i Amèrica Llatina.

Un clar homenatge a una tradició reinventada que es manifesta també en el disseny dels espais. Un homenatge als oficis i les indústries més emblemàtiques de València a través d’una nova forma d’expressió artística, fresca i moderna. Ceràmica, tèxtil, brodats, artesania, mobles de colors càlids, intensos, nostres.

Àtic: un nuevo espacio en Valencia donde disfrutar de su skyline