València va acollir per primera vegada la fase final de la Copa del Rei de Beisbol. La regidora d’esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, va traslladar la seua felicitació a l’equip vencedor del Astros València

La capital valenciana va acollir per primera vegada la fase final de la Copa del Rei de Beisbol. La competició va tindre lloc en les instal·lacions del Camp de Beisbol Municipal, localitzat en el Tram VI de l’antic llit del riu Túria.

La fase final la van disputar el CBS Sant Boi, CB Barcelona, Tenerife Marlins i l’equip local Astros de València, organitzador d’esta fase final de la Copa del Rei de Beisbol amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València.

La final es va disputar el diumenge 21 de maig entre Los Astros de València, després d’haver-se impost 9-1 al CB Barcelona i el Tenerife Marlins, que havia superat al CBS Sant Boi. En un disputat encontre els valencians van véncer finalment per 4-3 als illencs proclamant-se així campions obtenint així la classificació per al Campionat d’Europa de 2018.

La regidora d’esports de l’Ajuntament de València Maite Girau va estar present en la final i va felicitar a l’equip valencià pel seu èxit.