rascacielos

València tindrà pròximament un nou gratacel presidint l’entrada de la ciutat, concretament en la rotonda del Palau de Congressos enfront de l’icònic Hotel Melià. L’edifici Ikon de la constructora Kronos Holmes ha arrancat la promoció d’esta doble torre de 114 metres d’altura que s’edificarà pròximament amb un bloc de 30 plantes i un altre de 14 albergant un total de 142 i 61 habitatges, respectivament.

Les 203 habitatges estaran dividides en pisos d’1 a 4 dormitoris amb unes qualitats que des de Kronos anuncien com a “exclusives” a més d’equipament de domòtica per al control de la llar. El recinte comptarà també amb un jardí de paisatge mediterrani en el qual se situarà una piscina comunitària amb el seu corresponent solárium així com un gimnàs i un club social groumet per a la celebració d’esdeveniments dels seus veïns.

Disseny de l’edifici Ikon de València en l’Avinguda Corts Valencianes.

El preu dels habitatges parteixen des dels 176.000 euros els més xicotets de les plantes inferiors fins als 489.000 euros en el cas dels dos àtics que ocuparan l’última planta de cada torre amb solariums privats, mentres el cost de les places de garatge ronden els 20.000 euros.

Segons les previsions, la construcció d’Ikon arrancarà a mediats 2020 per a finalitzar en 2023. El disseny de les torres està capitanejat per l’arquitecte Ricardo Bofill, reconegut per obres com els Jardins del Túria a València o l’Hotel W de Barcelona.