asesino machista moraira
Imágenes del asesino machista de Moraira entrando al registro de la inmobiliaria donde se produjo el crimen.
Cada jornada coneixem noves dades sobre el crim comès per l’assassí masclista de Moraira. Les últimes informacions apunten al fet que l’autor confés del crim ja comptava amb antecedents de maltractament a Alina, la seua parella, i a la qual va llevar la vida el passat cap de setmana.

Concretament el mes d’octubre passat un jutjat penal de Benidorm (Alacant) va absoldre d’un delicte de maltractament al detingut. Una absolució que es va dur a terme per falta de proves, ja que la víctima, Alina, no va declarar en el judici. La dona assassinada en Moraira tampoc va voler interposar denúncia contra la seua parella quan es van produir els fets.

Malgrat l’absolució la jutgessa va adoptar una ordre de protecció a favor de la dona que incloïa com a mesures cautelars la prohibició que l’investigat es comunicara per qualsevol mitjà o s’acostara a menys de 300 metres d’ella. No obstant això en el moment del crim el detingut no no comptava amb cap ordre d’allunyament sobre la víctima en vigor.

Respecte a la sentència per maltractaments, en aquest cas no va quedar acreditat que l’home haguera colpejat a la seua parella en la cara durant una discussió, ja que únicament existien testimonis de referència, no directes, i el seu valor probatori és limitat, d’acord amb la jurisprudència del Tribunal Suprem (TS).

Declaració davant la jutgessa de Violència de Gènere

Està previst que l’assassí masclista detingut passe a disposició judicial aquest divendres. Haurà de declarar en el jutjat de violència sobre la dona número 1 de Dénia. Aquest dimecres aquest jutjat assumia la investigació pel crim, que havia obert inicialment la jutgessa de guàrdia després de la troballa del cadàver el dilluns en un contenidor soterrat al carrer Móstoles de Moraira.

Segons les últimes informacions l’assassí va matar a la víctima en la seua immobiliària i no es va desfer del cos fins a passades 24 hores, va ser quan el va llançar a un contenidor, on va ser trobat hores després.