Els artistes fallers, rumb a reconquistar Fogueres

Avui mateix, parteixen rumb a Alacant per a la Plantà en la Foguera Sèneca Autobusos. Ho fan amb il·lusió i màxima cura, després de dies ultimant detalls.

Manuel Algarra, juntament amb José Gallego, vol repetir victòria en la Secció Especial de les Fogueres d’Alacant, després de tres anys consecutius aconseguint els seus monuments  podi i or.

El seu treball, en el taller de la Ciutat Fallera, torna a ser una mostra d’un estil propi i ja reconegut. La seua obra d’art, que serà contemplada per milers de persones durant les festes alacantines, porten la seua signatura personal: professionalitat, creativitat, perfeccionisme i artesania 100%.

Avui mateix, parteixen rumb cap a Alacant per a la Plantà en la Foguera Sèneca Autobusos. Ho fan amb il·lusió i la màxima cura, després d’intensos moments ultimant tots els detalls. Així ho afirmava fa un dies des del seu ja habitual lloc de treball.

També, plena satisfacció per haver aconseguit el reconeixement popular amb el ninot indultat, En dades: sis en Falles i tres en Fogueres.

Mesos i dies de molt treball en equip, que per fi la llum al carrer i en les festes que donen la benvinguda a l’estiu.