El arte valenciano se suma a la celebración del Día de la Mujer

El Museu de Belles arts de València ha dissenyat el programa ‘Dona i Art’. Es tracta d’un conjunt d’activitats sobre diferents expressions artístiques desenvolupades per dones al llarg de la història. L’objectiu és commemorar el Dia de la Dona que se celebra el pròxim 8 de març.

Les activitats s’inicien aquest 3 de març amb la conferència ‘Dones de Roma. Grans oblidades de la història’. La responsable d’aquesta és l’escriptora Isabel Barceló, Premi Crítica Valenciana 2019 en la modalitat d’assaig.

El director del Museu de Belles arts, Carlos Reyero, oferirà el dia 4 de març, la conferencia ‘Mirar a les dones que miren’. El dia 5 de març serà el professor de l’ESAD, Albert Esteve, qui donarà la conferència ‘Hi ha hagut importants dones artistes?‘.

Les tres conferències seran a les 18.30 hores de la vesprada en la sala d’actes del museu amb accés lliure fins a completar aforament.

MÉS ACTIVITATS EL CAP DE SETMANA

El dissabte 7 de març (18:30h), en el vestíbul del museu, la companyia Marea Dansa oferirà l’espectacle ‘Jo vull’. El diumenge a les 12.00 hores, al pati de l’Ambaixador Vic, tindrà lloc el concert ‘La cortesana. Una reflexió femenina a la cort del duc de Calàbria’, a càrrec de Música Trobada.