L’empresa Arroz Dacsa ha llançat una campanya de publicitat a través de la qual vol posar en valor l’arròs amb coses, un terme injuriat fins al moment i amb el qual vol demostrar que l’arròs és un llenç en blanc que permet infinitat de combinacions, sempre que utilitzes bon arròs i bones coses.

La campanya compta amb un espot i web de receptes de “arròs amb coses”, en la que fomenta la cuina de plats originals d’arròs, amb ingredients de primera qualitat i amb una mescla equilibrada de sabors, sense noms ni estereotips ni clixés, on caben totes les receptes de l’univers, però amb criteri. A través d’este espai s’oferixen receptes originals per a elaborar plats de “arròs amb coses” de qualitat.

L’objectiu d’esta nova campanya és deixar de costat el conflicte de si un plat d’arròs és paella o no i descobrir al públic altres varietats d’arròs més enllà de la tradicional paella valenciana, convidant així a la innovació en la cuina amb receptes tradicionals “millorades” o amb altres més noves, amb ingredients a gust i elecció de cada cuiner. Sempre amb una cosa en comú: l’arròs de qualitat.

Ingredients de primera qualitat

Ricardo Císcar, director de l’àrea d’Arroz Dacsa, explica que “un ‘arròs amb coses’ ben fet pot ser també un gran plat si s’empren ingredients de primera qualitat i es posa afecte en la cuina. Amb esta campanya hem volgut obrir-nos a altres plats i retre’ls homenatge, perquè en tots ells hi ha creativitat i innovació i és una part fonamental de la cuina valenciana que no tothom veu”.

Entre les originals receptes que es proposen en la web es troben la d’Arròs amb peix mantega i algues Hiziki, Arròs amb vi Monastrell, nabius i formatge manxec o Arròs negre de petxines de pelegrí, espàrrecs blancs i llima. “Hi ha ingredients que sorprenen quan pensem en un plat d’arròs, però l’important és que estiga ben fet. Sempre hi ha temps per a provar coses noves. L’important és gaudir de l’arròs.”, afig.

Després de l’èxit obtingut amb la “Escola de paelles per a valencians Dacsa”, creada en 2015 i per la qual van passar més de 250 alumnes, i després de descobrir al millor cuiner de paelles de la Comunitat Valenciana a través de la primera “Lliga Oficial de paelles Dacsa” durant la passada temporada, l’empresa Arroz Dacsa aposta ara per la cuina creativa i pel bon arròs.