La Ciutat de les Arts i les Ciències de València, és l’encarregada d’acollir de nou, i ja van 4 anys, l‘Exposició del Ninot.

La sala Arqueríes del Museu de les Ciències Príncep Felip, es converteix des d’ahir fins als pròxims dies 14 i 15 de març en la seu on descansaran els ninots de les diferents comissions pertanyents a Junta Central Fallera.

Al llarg dels 3.600 metres quadrats de superfície de la sala, es distribuiran els diferents ninots, dividits per seccions, que van anar arribant des d’ahir, i que continuaran arribant al llarg de la jornada d’avui.

El lliurament d’ahir es va desenvolupar amb total normalitat, i va destacar per l’arribada dels dos ninots de les comissions guanyadores de l’any passat: Barri Beteró, qui presenta un ninot de Sergio Gómez dedicat al centenari del València (un dels temes estrela d’enguany); i la falla Almirant Cadarso Compte Altea, amb un ninot amb el qual Manuel Algarra intentarà, un any més, portar-se el títol al millor ninot.

Entre els més d’un centenar de ninots que van arribar ahir, predomina la crítica local, amb temes fallers i polítics , l’homenatge al centenari del València, la reivindicació del paper de la dona…

               

Aquesta vesprada serà el moment àlgid del lliurament, ja que pel photocall passaran els ninots de la major part de les falles de la Secció Especial, i les principals seccions; així com els ninots de les falles municipals, que portaran orgulloses les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor.

Serà dissabte que ve amb l’obertura al públic de l’Exposició quan els visitants a l’exposició podran començar a votar per a triar què figura o grup de figures mereix, verse salvada de les flames el dia de San José.

El Museo Fallero inicia un proyecto de terapia contra el alzheimer

Reyes Martí volverá a disparar la mascletà del Día de la Mujer

La cuenta atrás de las Fallas