gastronòmic
El director de 'La Graella', Lluís Pastor, i la presentadora del programa, Emma Tomàs

La Graella’ arriba a Radio Siete, un espai de gastronomia on els professionals serán els protagonistes. El programa estarà presentat per la periodista Emma Tomàs i dirigit per Lluís Pastor.

Cada divendres, a partir de les 13.00 hores, farem un recorregut per tota l’actualitat gastronòmica on tindrem entrevistes, debats en profunditat fins a escapades pel territori, on coneixerem de primera mà les diferents ofertes experiencials que ens ofereixen les nostres comarques.

Amb l’estrena de demà, la nova edició de Gastrónoma serà el punt calent al programa, amb convidats d’excepció com el seu director, Alejandro Roda, i la directora de continguts, Maje Martínez, on tractarem les novetats que ens presentaran des d’aquest diumenge fins al pròxim dimarts a Fira València.

Per altra banda, el director gastronòmic de La Sucursal, Javier de Andrés, també passarà per aquest espai per a parlar sobre la seua última aventura gastronòmica a Lyon.

Aquest espai també vol donar veu a les nostres comarques i, rodant pel territori, coneixerem els productes i plats més típics de cada zona així com  les diferents propostes turístiques que hi podrem trobar. 

Una cita que tindrem a Radio Siete cada divendres abans de dinar, per a conèixer més a fons la nostra gastronomia i els nostres productes, perquè La Graella és territori, és cuina, i és mediterrània.