REBAJAS-rebaixes

(ALBA SÁEZ).- Les rebaixes ja han començat a la Comunitat Valenciana. El Corte Inglés o el Grup Inditex del propietari Amancio Ortega s’han avançat al dia 1 de juliol perquè els seus compradors puguen gaudir, com més prompte millor, d’uns preus més assequibles a les butxaques. Les ofertes es poden adquirir tant en botiga física com mitjançant la web online.

L’avançament de les rebaixes a l’estipulat en el protocol que haurien d’iniciar-se a partir de l’1 de juliol és degut a la liberalització de campanyes amb descomptes que va aprovar el Govern l’any 2012. Amb això es produeix un canvi en la regulació nacional on es permet iniciar de manera més primerenca els descomptes dels productes. Malgrat aquesta opció, hi ha diferents marques i signatures que es regeixen al famós un de juliol.

Aquestes dates també varien en les diferents Comunitats Autònomes del país: en el cas de la Comunitat Valenciana les rebaixes s’inicien avui fins al 5 de setembre. Es preveu que aquesta campanya de rebaixes estiuenques cree al voltant de 200.000 nous llocs de treballs, la màxima xifra quant a ocupació generada des de fa 10 anys.

LLISTAT DE TENDES I MARQUES AMB DESCOMPTE

Cortefiel: Les rebaixes que ha estipulat el Grup Cortefiel ronden preus de fins al 30 i el 50% de descompte.

  • Springfield: la marca Srpigfield, tant de roba masculina com femenina també s’ha unit a l’avançament d’aquestes rebaixes i ofereix descomptes de fins al 50%. A més, també té promocions en productes concrets.
  • Pedro del Hierro: la signatura Pedro del Ferro també té descomptes. Tots els productes de la marca del qual fóra dissenyador d’alta costura es venen per un preu entre el 30 i el 50% més baix de l’habitual.
  • Women’s Secret:  Aquesta signatura tan reconeguda i valorada disposa de preus realment bons. Women’s Secret ofereix fins al 70% de descompte tant en roba interior com en vestits de bany.
  • El Corte Inglés: La cadena de serveis més gran té productes rebaixats en totes les àrees; moda, esport, electrodomèstics, electrònica…
  • Grup Inditex: El Grup Inditex d’Amancio Ortega està format per marques molt demandades i a preus, de normal, bastant assequibles per a la butxaca, sobretot, dels més joves. Es pot gaudir dels seus descomptes en totes les seues botigues: Bershka, Pulla&Bear, Stradivarius, Zara, Massimo Dutti, Oysho…
  • H&M: Va ser una de les signatures que més va avançar les seues rebaixes tant online com en botiga física.
  • Bimba y Lola: Bimba y Lola també ha començat ja les seues rebaixes. Les tendes de la marca ofereixen descomptes de fins al 50% en alguns dels seus productes.