L’Arenal Sound, el festival de música pop-rock i de ball, que se celebra en la localitat castellomnense de Borriana, té tots els abonaments venuts i maneja dades de previsions que tornen a mostrar la seua consolidació.

A pesar de les cancelacions d’algunes actuacions, per problemes tècnics segons l’organització, i la confusió entre els assistents, el macroevent espera albergar unes 60.000 persones diàries, per la qual cosa compta amb un dispositiu de seguretat reforçat.

A més, enguany, el cartell ha tornat a ser un gran reclam amb DJ Martin Garrix, el duo Icona Pop, la banda saragossana Amaral, els britànics Bastille, Miss Caffeina, Lori Meyers, Sidonie. Jake Bugg i Clean Bandit, The Royal Concept i Iván Ferreiro.

L’estampa torna a repetir-se un any més i els ja batejats com sounders van aterrant en les zones d’acampada, carregats amb les seues motxilles i tot el necessari per a passar sis dies a l’aire lliure amb la música com a principal excusa.

Millores
Des de l’organització, asseguren que enguany la limitació de l’ocupació de l’espai marítim-terrestre en els terrenys portuaris, en els quals s’instal·la el seu recinte, ja no és un problema. A més, insisteixen que han adoptat les mesures correctores d’impacte acústic determinades judicialment i arribat a un acord amb els veïns que van denunciar els alts nivells de soroll, als quals els tribunals van donar la raó.

Fins a dilluns que ve 6 d’agost, Borriana es converteix en la capital de la música amb milers de sounders que per dia o dies trepitgen el recinte d’aquest macrofestival. I serà eixe dia, quan torne als seus orígens: la platja de l’Arenal Sound.