deseos

S’acosta l’època més especial de l’any i el complex educatiu Mes Camarena s’ha proposat complir el somni dels xiquets que estudien i residixen en el Colegio Imperial Niños Huérfanos San Vicente Ferrer. Són dates molt especials i per açò, va sorgir la idea de col·locar desitjos en forma d’àngels en un arbre de Nadal màgic.

Este projecte partix d’unes alumnes de Batxillerat Internacional de Mas Camarena i forma part d’un àrea anomenada CAS, que consisteix a realitzar accions de Creativitat, d’Activitat i Servei en la teua comunitat o entorn més pròxim.

En una de les reunions que els alumnes del Mas Camarena mantenen individualment amb la Coordinadora de CAS, li van transmetre il·lusionats la seua idea de col·laborar amb el Col·legi Imperial de Sant Vicent Ferrer en la recollida de regals per als xiquets d’aquest centre. Després d’obtenir el vistiplau de la seua coordinadora, es va posar en contacte amb el Col·legi Imperial i el seu Director, per a transmetre-li la idea.

Des de Mas Camarena, asseguren que “quedem maravillados amb la iniciativa. I per descomptat, van aconseguir tot el nostre suport per a portar-ho avance. A partir d’ací, es van engegar, van implicar als seus companys de classe, a diversos professors i van fer extensiva la idea a diversos cursos d’ESO i a les famílies del col·legi. Per a açò enviem diversos correus i gravem un vídeo que difonem en les xarxes socials del centre, on explicaven la iniciativa a totes la les famílies per a demanar la seua col·laboració”, expliquen des de l’adreça de Mas Camarena.

“Esperem que la iniciativa siga un èxit i que tots els xiquets del Colegio Imperial Niños Huérfanos San Vicente Ferrer que participen en el projecte puguen veure compliments els seus desitjos de Nadal. Pensem que, per als nostres alumnes, també serà un regal l’aprenentatge i l’evolució personal que van a desenvolupar amb aquest projecte. Durant els últims dies s’han dissenyat els àngels en Mas Camarena i són els xiquets del col·legi imperial els que han plasmat el seu desig en ell i ho han decorat”, conclouen.

Des del col·legi Imperial asseguren que aquesta iniciativa entra dins del que es coneix com a Aprenentatge per Servei, una tècnica educativa que està basada en valors i que ha ensenyat als alumnes del col·legi que van a rebre un regal per la generositat d’altres xiquets. “Eixe fet ha d’alegrar-los, i motivar-los a ser generós i solidari amb els qui els envolten. A més, els animem al fet que tinga present als qui s’han acordat d’ells i que a canvi, treballen tots junts per a decorar el complex Mes Camarena aquest Nadal”, expliquen des del Sant Vicent.

En Mas Camarena asseguren que s’han acabat els àngels, per l’alta participació i que ara ocupen el seu lloc cors i una caixa de regal molt gran perquè tots els alumnes i professors vagen deixant els desitjos de Nadal de tots els xiquets.