Javier Pereira

El Llevante UE ha arribat a un acord amb Javier Pereira perquè es convertisca en entrenador del conjunt levantinista fins a juny de 2022, amb dues temporades més opcionals. El tècnic pacense torna a l’entitat de Orriols després d’una primera etapa com a segon entrenador de Juan Ignacio Martínez.

El pacense ocupava una plaça de funcionari en la Seguretat Social de Badajoz. No obstant això, va decidir canviar d’aires i endinsar-se en el món del futbol en 2007. Va començar la seua aventura en les banquetes a nivell professional de la mà de Juan Ignacio Martínez. Amb ell va estar a Salamanca, Albacete i Cartagena, i també en el ‘EuroLevante’ i el Valladolid en Primera Divisió.

CARRERA PROFESSIONAL POST-LLEVANT UE

A partir d’ací, els seus camins se separen i marxa a la Premier League al costat d’Óscar García en el Watford. Quan el tècnic català abandona el Watford per problemes de salut, Javier Pereira continua en el club com a assistent de Jokanovic, aconseguint l’ascens a la Premier League.

Posteriorment marxen a el Maccabi de Tel-Aviv i es classifiquen per a la Champions. Més tard, tornen a Anglaterra, on és el segon del propi Jokanovic i tornen a ascendir. A partir d’ací, es fa càrrec de la direcció esportiva.

Amb el temps, decideix tornar a les banquetes convertint-se de nou en segon entrenador. Aquesta vegada amb Jordi Cruyff en el Chongqing Lifan xinès. Però la seua gran oportunitat li arriba en 2020, en fer-se càrrec ja com a primer entrenador del Henan Songshan Longmen, equip amb el qual aconsegueix la permanència. Ara en el Llevant O.D, per fi podrà demostrar del que està capacitat.