hijas

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 37 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després d’apunyalar a la seua exparella, quan la víctima el va sorprendre intentant, pel que sembla, esberlar les rodes de la seua furgoneta.

Els fets van ocórrer al carrer Calixt III de València, els agents van localitzar a un home sagnant pel seu braç esquerre i va ser traslladat immediatament a l’hospital.

Els agents van esbrinar que moments abans un home havia sorprès un altre acatxat al costat de la furgoneta de la seua mare, tractant pel que sembla de punxar la roda, i en recriminar-li l’acció, aquest es va alçar adonant-se de què es tractava de la seua exparella, moment en el qual se li va abalançar sobre ell intentant apunyalar-li, aconseguint aconseguir-li al braç, abandonant el lloc a la carrera.

Posteriorment, es va rebre una trucada a la Sala del 091 del personal de seguretat de l’hospital manifestant que el presumpte autor dels fets es trobava en el lloc, per la qual cosa els agents es van traslladar fins allí localitzant a l’home, que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions.