Apareix el cadàver d’un banyista en el Port de València

L'equip de rescat va tardar més d'una hora a traslladar el cos degut a la dificultat de la zona marítima en la que s'havia localitzat al mort

puerto

Un vestit de bany roig surant en el mar va servir per a donar la llum d’alarma en l’escullera de la Marina Nord del Port de València, pròxim al canal de boies. Els fets es van produir en la jornada d’aquest dimarts quan un policia portuari va albirar el cadàver d’un banyista i va alertar a les autoritats.

Un equip de bussos de la Guàrdia Civil i un altre de bombers, al costat de l’ajuda de Creu Roja i Salvament Marítim, es van traslladar fins al lloc dels fets. Va ser a les 12.48 hores quan es va trobar el cos que havia sigut arrossegat pel corrent fins a uns blocs de formigó que van dificultar el rescat tardant una mica més d’una hora en el trasllat del cos per a recórrer prop de 30 metres.

El mort era un turista de 58 anys i origen argentí que estava de vacances a València al costat de la seua família. Va ser la seua dona qui havia alertat de la seua desaparició al no tornar d’un passeig pel que una de les principals hipòtesis que baixara la Guàrdia Civil com a causa de la defunció és una possible relliscada entre les esmunyedisses pedres de la zona marítima.