Antonio Orozco, el cantant de l´Hospitalet, arriba al Espai Rambleta huiper a quedar-se fins diumenge que ve.

Amb les entrades a punt de penjar el cartell del Sold Out, i després de l’èxit collit amb ÚNICO, una extensa gira que va arrancar l’any 2013 i va acabar en el 2016,el coach de la Veu presenta ÚNICO 2a TEMPORADA.

Amb 5 dates, 5 dies, 5 concerts: des del dimecres 5 de juny les 21:30h, dijous 6 de juny a les 21:30h, divendres 7 de juny a les 21:30h,dissabte 8 de juny a les 21:30h,diumenge 9 de juny a les 21.30; el cantant oferirà els seus èxits més recents com “Dicen”, tema que va interpretar amb la seua assessora del programa La Voz, Karol G, però on segur que tampoc faltaran les cançons que li van portar a ser qui és.

La urgència eufòrica de Hoy Será, sens dubte un dels temes més calents dels últims mesos, la reivindicació rockera del seu nou single Mirate, o la mordiente nuesa de Mi Héroe, (un dels seus majors encerts musicals i un clàssic instantani) configuren un mapa sonor teixit a colp d’emocions i moments estel·lars.

“ÚNICO no és un concert, no és una obra de teatre, no és una pel·lícula, no és prosa ni tampoc és poesia, no busques gens corrent i no faces res més que deixar-te trobar, parlarem de tu, parlarem de la teua vida, de les teues emocions i també de les teues pors, ÚNICO eres tu, ÚNICO no és, ni més ni menys, que una part meravellosa de la teua vida.
Si alguna vegada vas pensar que les meues cançons parlaven de tu, llavors no ho penses més, PARLEN DE TU!” així es presenta el concert, que segur que quedarà marcat en la consciència col·lectiva de la seua vegada cada més extensa família de seguidors.

Nascut a Barcelona en 1972, Antonio Orozco va publicar el seu primer àlbum, Un reloj i una vela, en 2000. Des de llavors, amb la seua tenaç labor, ha collit l’afecte del públic i grans èxits amb cançons com ‘Devuéveme la Vida’, ‘Estoy hecho de pedacitos de tí, ‘Es mi soledad’ o ‘Siempre imperfectos’. Amb elles, ha aconseguit ser número 1 a Espanya, l’Equador, Veneçuela, Puerto Rico o Colòmbia, i vendre més d’un milió i mig de discos. En 2003, ja va guanyar el premi Ondas al millor artista en directe, i posseeix nou discos de platí i un d’or. Antonio Orozco ha col·laborat amb artistes com Lucie Silvas, Juanes, Luis Fonsi, Malú ,Alejandro Sanz, Lucas Vidal o Karol G.