Computer Technology Tablet Ipad Touch Screen

L‘Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria de Biblioteques i Museus, ha posat en marxa una campanya per a promoure la lectura digital a través de eBiblio.

Aquesta campanya, té com a objectiu fomentar la lectura entre els veïns i veïnes de la ciutat durant aquests dies de confinament a causa de la crisi sanitària del coronavirus.

Es tracta, per tant, d’un servei de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que permet la lectura de llibres electrònics i revistes i l’accés a audiollibres.

Tot això, a través d’Internet en diferents dispositius com a tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors o ebooks.

Per tant, el consistori ha començat a donar a conéixer l’existència de la plataforma digital (comunitatvalenciana.ebiblio.es) a través de les seues xarxes socials i del servei de WhatsApp municipal.

L’objectiu fonamental és que els paterners i les pateneres sàpien que tenen a la seua disposició aquesta plataforma que ofereix una gran quantitat de continguts, tant per a públic adult com per a infantil i juvenil.

En la plataforma, es podrà trobar des d’obres de ficció, narrativa, poesia, llibres divulgatius, d’entreteniment o d’oci, entre altres gèneres.

Així mateix, també hi ha disponibles diversos audiollibres i una selecció de revistes de diversa temàtica.

Per a accedir a aquest servei de préstec de llibres electrònics públic, només és necessari tindre carnet d’usuari de la Xarxa Electrònica Pública Valenciana i accedir amb el número d’usuari.

Per a aquells veïns i veïnes que no disposen d’aquest carnet, l’Ajuntament ha habilitat, de manera excepcional, una adreça de correu electrònic (bcovagran@ayto-paterna.es) on els interessats poden dirigir-se i el consistori els tramitarà l’alta online per un període de 6 mesos.