Enguany totes les falles seran especials a través d’un nou premi de la mà d’Amstel. El guardó consisteix en fer viure a la comissió guanyadora les falles de la seua vida, amb pirotècnia de la mà de Ricardo Caballer, gastronomia amb Ricard Camarena i la música en viu de Seguridad Social. Les comissions podran presentar la seua candidatura en todaslasfallassonespeciales.com i un jurat de personatges valencians i experts en la festa serà qui decidisca.

La iniciativa naix perquè està més que constatat que, cada any, uns pocs monuments fallers acaparen flaixos, visites i titulars: les Falles de Categoria Especial i que representen només el 2,4%. No obstant açò, hi ha altres 372 comissions falleres i Amstel s’ha proposat reivindicar-les.

Amstel va a transformar les xarxes socials en un espai de reconeixement, publicant vídeos, visitant per sorpresa alguns casals per a retransmetre-ho en Facebook Live i animant als amants d’aquesta festa a donar a conèixer el treball de falles anònimes a través de posts, vídeos, stories o fotos publicades amb el hashtag #todaslasfallassonespeciales.