Amstel vol que totes les falles siguen de Secció Especial

Creen un nou premi perquè una comissió viva les falles de la seua vida amb pirotècnia de Ricardo Caballer, gastronomia de Ricard Camarena i la música en viu de Seguridad Social.

Enguany totes les falles seran especials a través d’un nou premi de la mà d’Amstel. El guardó consisteix en fer viure a la comissió guanyadora les falles de la seua vida, amb pirotècnia de la mà de Ricardo Caballer, gastronomia amb Ricard Camarena i la música en viu de Seguridad Social. Les comissions podran presentar la seua candidatura en todaslasfallassonespeciales.com i un jurat de personatges valencians i experts en la festa serà qui decidisca.

La iniciativa naix perquè està més que constatat que, cada any, uns pocs monuments fallers acaparen flaixos, visites i titulars: les Falles de Categoria Especial i que representen només el 2,4%. No obstant açò, hi ha altres 372 comissions falleres i Amstel s’ha proposat reivindicar-les.

Amstel va a transformar les xarxes socials en un espai de reconeixement, publicant vídeos, visitant per sorpresa alguns casals per a retransmetre-ho en Facebook Live i animant als amants d’aquesta festa a donar a conèixer el treball de falles anònimes a través de posts, vídeos, stories o fotos publicades amb el hashtag #todaslasfallassonespeciales.