El Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat està de celebració. Un any més s’ha realitzat el lliurament del Premi Joia, un reconeixement al laboriós treball dels indumentaristas valencians que aquesta edició ha distingit la labor de la famosa Amparo Gómez.

Amb més de trenta anys d’experiència, Amparo Gómez ha aconseguit conquistar a tots els membres de la Junta de Govern del Gremi des del seu espai ‘Espolín’. I és que han sigut ells els qui han decidit atorgar-li el Premi Joia amb la finalitat de preservar la qualitat, la tradició i l’exclusivitat dels artesans valencians.

L’empresa tèxtil Garín i el periodista Jaime Bronchud han obtingut també els esments d’honor, el primer per ser un símbol de tradició i el segon per la seua labor com a divulgador de tota l’actualitat de la indumentària valenciana. No obstant açò, el moment més esperat ha sigut el lliurament de la Joia, una agulla d’or blanc que va començar amb Enrique Marzal.

Mestres de referència com Carmen Asins, Jose Eduardo Puertes o Francisco Salvador també han sigut participes del lliurament del Premi Joia, un guardó que continuarà atorgant-se any rere any per a reconèixer a les figures clau de la nostra indumentària.