El cel de la Comunitat Valenciana estarà el dijous nuvolós de matinada i a la vesprada, el vent serà de l’oest fluix amb intervals de moderat. No hi ha amenaça per pluges, que si seran generalitzades a partir del divendres.

Respecte als mercuris, les temperatures mínimes pujaran i les màximes a penes variaran, segons l’Agència Estatal de Meterología.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:

Castelló 7 i 17 graus
València 8 i 17 graus
Alacant 7 i 18 graus

Les temperatures mínimes de la passada matinada han registrat un lleuger a moderat ascens, excepte en municipis com Utiel (València) o Sogorb (Castelló), on han baixat lleugerament.

Segons Aemet, a la província de Castelló s’han mesurat mínimes d’1 grau a Castellfort, 3 a Sogorb i 4 a Vinaròs; i a la província de València els termòmetres han arribat a -2 graus en Util, 5 a Manises, 6 a Xàtiva i 8 a Polinyà del Xúquer. A les comarques del sud, el Pinós ha marcat els 0 graus, Xàbia 5 i Rojals i la pedania il·licitana de l’Altet, 6 graus.