Amazon

Amazon ha anunciat, en un comunicat, l’entrada en funcionament d’una estació de distribució a Paterna (València). Aquest centre, el primer que Amazon obri a València, li permetrà operar a Espanya amb una major capacitat i flexibilitat per així poder oferir terminis de lliurament més curts als seus clients i un millor servei a les empreses que venen els seus productes en Amazon i utilitzen la seua xarxa logística.

La inauguració d’aquesta nova estació de distribució, amb una superfície aproximada de 15.200 m2, suposarà la creació d’al voltant de 80 ocupacions directes a Espanya al llarg del proper any. El centre permetrà a empreses de transport, tant locals com a regionals, lliurar les comandes realitzades per clients d’Amazon en encara menys temps.

D’altra banda, les empreses de transport que treballen amb Amazon podran optimitzar els seus temps de lliurament gràcies a un programari realment avançat que els suggerirà rutes de lliurament i tindrà en compte diverses variables, com, per exemple, els límits de velocitat i els patrons de tràfic diaris.

John Tagawa, vicepresident d’Amazon Logistics per a la UE, afirma que “la nova estació de Paterna reforça la nostra xarxa de distribució a Espanya, permetent-nos satisfer les necessitats de lliurament dels nostres clients i oferir un millor servei a totes les empreses que venen els seus productes en Amazon”. Així mateix, també recalca l’ajuda a les empreses independents de paqueteria de cada regió a fer créixer els seus negocis, ja que “els oferim solucions tecnològiques d’última generació perquè realitzen l’entrega de les comandes.”

Per la seua banda, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, remarca que el municipi “és el cor empresarial de la Comunitat”. Amb l’arribada de Amazon, assenyala, “Paterna puja un nivell més i es converteix en Prevalgui”. I afegeix: “Com a alcalde em sent molt satisfet amb el treball conjunt realitzat durant aquests mesos entre Amazon i Ajuntament, que ha finalitzat amb l’arribada de la multinacional al nostre parc empresarial Tàctica.”