aparcamiento gratuito

La localitat valenciana d’ Alzira compta amb aparcament gratuït en la zona blava (ORA) des de el passat dimecres 1 fins al 31 d’ agost. Una inciativa que ja es va realitzar els anys anteriors i com es de rebut beneficiarà a tot el veinat i visitants estrangers que s’aproximen a la ciutat.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística ha declarat que “volem recordar a tots els usuaris del servei d’aparcament de la ORA, que un any més, durant el més d’agost este servei queda inactiu, i per tal gratuït durant el mes d’agost.

Aquest és un pas més que afavorix als usuaris, ja que durant la resta de l’any també és gratuït els caps de setmana i festius.

aparcament gratuit

No només Alzira gaudirà de aquest benefici, a la ciutat de Elx els veïns també tindran el aparcament gratuit durant tot el mes d’ agost. Els usuaris podran estacionar de forma lliure en las places de aparcament regulat fins al 31 d’ agost. Aquesta mesura farà que automobilistes i veïns s’ animen a utilizar aquestes zones que, durant la resta del any, son de pagament.