L’Alqueria del Basket torna a ser l’epicentre del bàsquet europeu. Durant cinc dies, el pavelló del València Basket acollirà el millor curs d’entrenadors de bàsquet professional que se celebra a Europa. Una jornada única que revolucionarà la formació d’esta modalitat esportiva.

La fama del Procoach Basketball li precedeix i és que este curs internacional gaudeix del Premi Emprén Esport 2019 atorgat des de la Fundació Trinidad Alfonso. Es tracta d’una eina vital per a l’elit del bàsquet amb uns valors molt lligats a la filosofia de treball del València Basket: elit, exclusivitat i professionalitat.

La primera edició del curs va arrancar la seua gestació el mes de setembre passat. Durant aquests mesos de treball els seus organitzadors han aconseguit reunir una plantilla de professors única que inclou a membres de la NBA com Igor Kokoskov. L’eslovè ha sigut el primer entrenador cap europeu en la història de la millor lliga del món. Ell serà el responsable de parlar dels conceptes tàctics de la NBA que poden ser més útils per a FIBA i la creació d’una “fàbrica d’estreles”. Però l’entrenador dels Sacramento Kings no estarà només, al costat d’ell es trobaran altres noms de prestigi com Porti Fisaac, tècnic del Saragossa, o Jaume Ponsarnau, del mateix València Basket.

Tots ells generaran un entorn espectacular d’aprenentatge per a potenciar el “networking” i facilitar la cerca d’oportunitats laborals des de la ciutat de València. L’elecció de València per a la celebració d’aquestes sessions demostra una vegada més l’èxit de L’Alqueria del Basket per a albergar grans esdeveniments esportius.

Les seues instal·lacions d’avantguarda i la seua filosofia de treball ja l’han posicionada com un dels millors centres del continent. Per això no seria d’estranyar que este centre torne a ser la seu d’una possible segona edició del Procoach Basketball.