viagra

El 42% dels espanyols va practicar sexe una vegada a la setmana segons una enquesta elaborada per la companyia d’estudis de mercat MyWord en 2017. Contrasta amb els molts beneficis més que comprovats del sexe: redueix l’estrès, la pressió arterial, crema calories, redueix el dolor físic…

Les baixes xifres d’activitat sexual a Espanya poden deure’s a diferents problemes, com els trastorns del desig sexual, del dolor, en l’excitació sexual de la dona o per aversió al sexe, l’ejaculació precoç, la disfunció erèctil, l’anorgasmia o el vaginismo, entre uns altres.

Nombrosos són els consells per a millorar la salut sexual i també els medicaments. Menys conegut és que superaliments com l’all negre ajuden a tindre una vida sexual més sana, atacant directament en tres fronts: la libido, l’arrencada de les relacions i augmentant la durada d’estes.

Este ‘superaliment’’ ha estat vinculat a l’energia i la vitalitat des de l’antiguitat: medicines ancestrals, com la japonesa o la xinesa, ja utilitzaven aquest bulb en tractaments per a augmentar la virilitat; i cultures com la hindú ho reconeixien com un potent afrodisiaco. A més, els sacerdots de l’antic Egipte ho evitaven, ja que consideraven incompatibles les seues propietats excitants amb l’elevació espiritual.

El cuiner Ferran Adrià ho va importar des de Japó i es va convertir en el primer xef a usar-ho en gastronomia, però no solament s’utilitza en alimentació, perquè modifica el seu sabor picant per un altre més dolç i suau, similar al de la regalíssia i el xocolate, sinó que les seues infinites propietats són idònies per a millorar cos i ment. De fet, el doctor Shunji Matsuura de la Universitat d’Illinois, afirma que este bulb té un poder 10 vegades més antioxidant que l’all comú.

Éste es el restaurante más caro del mundo, y… ¡está en España!