Alfafar viu un Nadal màgic amb i per al poble

El colofó a la programació nadalenca el posaran Melchor, Gaspar i Baltasar que camviaran els camells per motos en l'esperada cavalcada real.

Navidad en el pueblo de Alfafar

El poble d’Alfafar va donar la benvinguda al 2018 amb una espectacular i Festa de Cap d’Any. Un acte que es va emmarcar dins de la programació nadalenca organitzada per l’Ajuntament i dissenyada per a tots els públics, però especialment en la qual ha comptat amb la participació i col·laboració de les entitats locals. Així ho van destacar la regidora de Cultura, Fina Carreño, i l’edil d’Igualtat, Amparo Sanjuán, en el programa ‘Vive las Fiestas’ de 7 Televalencia, que va comptar amb un altre convidat especial, la del Rei Mag Melchor.

Teatre, música, festivals han sigut els plats forts de les festes nadalenques que tindran el seu punt i final amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient.

Com a novetat, Ses Majestats, una vegada en el municipi, canviaran els camells per motos i a les 17.00 hores començarà l’esperada cavalcada. Un acte que amb els anys, com ressalten les edils, guanya en visibilitat i en la qual s’involucren al màxim les associacions municipals. Una cavalcada del poble i per al poble. Tot perquè Melchor, Gaspar i Baltasar repartisquen màgia i il·lusió als xiquets i no tan xiquets.