alfafar

El Ajuntament d’Alfafar, com tots els anys ha organitzat una sèrie d’activitats que ompliran d’ambient i alegria els carrers del municipi. Les regidories de Cultura, Joventut, Mercats, Infància i Igualtat han treballat conjuntament per a organitzar activitats dirigides a tots els públics i que començaran el 13 de desembre i finalitzaran el 5 de gener.

Les activitats començaran amb la decoració del Espai Jove i el primer cap de setmana arrancarà amb una agenda molt estreta en la qual els veïns i veïnes d’Alfafar podran gaudir d’una exibicion de ball per part de l’associació “Amics del Ball”, del “mercat nadalenc solidari”, del concert de nadal de l’orquestra “Pols i Pua Celia Giner” juntament amb el Cor d’Alfafar. Les activitats continuaran el diumenge a la vesprada amb la jornada de Castella-la Manxa i el concert de nadal de l’Agrupació Musical Orba.

La segona setmana d’activitats començarà amb l’espectacle còmic musical “Vinga A el·legria”. Les i els més majors podran gaudir del seu festival nadalenc el divendres mentre que els i les joves participen en el seu taller de maquillatge de festa. El dissabte a mig dia Alfafar té una cita en la Plaça de l’Ajuntament per a participar amb el flashmob organitzat per la Brass-Band i el Cor de l’Escola de música d’Alfafar. El diumenge se sortejaran les cistelles de nadal obsequiades pels comerços del mercat i s’arreplegarà les cartes per als Reis Mags d’orient en la zona de l’edifici Sanchis Guarner.

La setmana del 24 al 30, i aprofitant que els i les escolars estan gaudint de les seues vacances nadalenques es concentra la major oferta d’activitats per als més joves amb el campus de nadal en el complex esportiu i el campus de la Unió Esportiva Balompié d’Alfafar que es prolongaran fins al dia 4 de gener. A les vesprades, els més xicotets podran gaudir de tallers, jocs, gimcanes, projeccions de pel·lícules, tallers de cuina i moltes més activitats diferents.

Sin ninguna duda, uno de los actos centrales de esta festividad será el organizado para la noche del 31 de diciembre, día en el que los y las alfafarenses despedirán el nuevo año y celebrarán con fraternidad la llegada del 2019 en la fiesta de fin de año.

La última semana de la programación de navidad arrancará el día dos con la actuación del mago Carlos Barfi, el taller de regalos anti crisis y el espectáculo infantil “cantando y la magia por delante”. El taller de decoración de botes navideños, la visita a Expo Jove, la tarde de juegos de mesa, el taller de figuras de navidad y el teatro de títeres serán el resto de actividades programadas en las actividades de navidad que tendrán su colofón y punto y final en la visita de los pajes de los Reyes Magos y en la tradicional Cabalgata de los Reyes Magos por las calles del municipio el día 5 de enero.

Paralelamente, el área de igualdad ha lanzado la campaña para fomentar la compra de juguetes no sexistas y no violentos con los que se lanza una encuesta a la ciudadanía para que reflexione sobre sus hábitos de compra y se le explican unas directrices para concienciar sobre la adquisición de juguetes no sexistas y no violentos. Además, los y las participantes en la encuesta podrán participar en un sorteo de un lote de cuentos.

Todo esto para celebrar unas navidades en las que la ciudadanía de Alfafar es la protagonista pero como siempre, los más pequeños y pequeñas serán los que con su pueril ilusión disfrutarán de unas fiestas repletas de actividades, alegría y diversión.

Estes són les activitats que pots fer a València durant tot el Nadal