Alfafar celebra la seua VI Gala dels Esports

L'homenatjat de l'any serà Miguel Ángel Plaza per la seua trajectòria en el món del running i pel recentment títol de 'Campió d'Europa de Marató M50'.

El Complex esportiu Municipal acollirà divendres que ve, 1 de desembre, a les 19:30 hores, la VI Gala dels Esports.

L’homenatjat de l’any, serà Miguel Ángel Plaza, per la seua trajectòria esportiva en el món del running i especialment pel recentment alçat títol de ‘Campió d’Europa de Marató M50’. Dins d’aquesta gala, els diferents clubs esportius del municipi també retran homenatge a diferents persones d’Alfafar, per la seua labor en el club, pels seus mèrits esportius o pel suport incondicional.

Enguany, cinc joves alfafarenses, seran les convidades especials a la gala per la seua trajectòria en el món del futbol. Mireia Cubells Arce i Ruth Cubells Arce, juguen en el València Club de Futbol i, Mar Baixauli Llorens, María Belén Romero García i Paula Arce Moreno, formen equip en el Llevant Un. Una manera de **visibilizar l’esport femení i en concret el futbol femení, donant a conèixer la seua experiència en aquests clubs.

La vesprada donarà començament de la mà de la presentadora, Paqui Rondán, i actuarà el monologuista, Miki Dkai, que posarà el toc d’humor a aquesta gala que, com cada any vol mostrar les activitats que es realitzen des de l’àmbit esportiu dins del municipi.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es vol convidar a tota la població a assistir a aquesta gala on l’esforç i el compromís són els valors en alça dins del món esportiu.