Feria Librro

Torna la Fira del Llibre, enguany, en la seua setena edició, organitzada per la regidoria de Cultura, amb l’objectiu de fer visible i propera a la població la cultura cap als llibres, donant a conèixer, al seu torn, als escriptors i escriptores d’Alfafar.

Durant els dies, 13, 14 i 15 d’abril, tindrà lloc en la plaça de l’Ajuntament la VII Fira del Llibre, on diferents stands es concentraran  en aquest espai per a oferir a les i els visitants una àmplia oferta relacionada amb els llibres.

Els actes començaran l’11 d’abril, amb la inauguració de l’exposició “Josefa Paulín de la Peña, Condesa de Ripalda” en el Saló d’Actes del Consistori, amb una xarra col·loqui en la qual participaran l’equip de recerca Verum Valentia, format per Pilar Martínez i Paco Gascó, a més de comptar amb el Cronista Oficial de la Vila d’Alfafar, Francisco Catalá.

La inauguració de la Fira serà el 13 d’abril, que donarà començament amb una conferencia-actuació del grup Seguridad Social i Paco Roca, Premi Nacional de Belles arts i guanyador d’un Goya. Aquest acte d’obertura serà en el Saló de Plens, a les 19:30 hores.

Per a la regidor de Cultura, Fina Carreño, és una Fira molt important on es recolza i col·labora amb totes l’activitats culturals, fomentant l’hàbit de lectura entre la població. A més, afirma que: “aquesta Fira, s’està convertint en un referent en la comarca, tant és així, que cada any aconsegueix més visitants i més arrelament entre els veïns i veïnes”.

Gràcies a aquesta Fira, es dóna a conèixer a les autores i autors locals, ja que es presenten els seus llibres i poden ser adquirits a preus molt assequibles. Dins de l’oferta que mostres els autors i autores locals trobem, literatura per a adults, literatura infantil i juvenil.

En aquesta ocasió, es comptarà amb més de vint llibreries i editorials, on es podran adquirir exemplars nous o de segona mà. En aquesta setena edició també es comptarà amb activitats lúdic-culturals per a tota la família, com **cuentacuentos, actuacions musicals o animació a la lectura.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es convida a les i els alfafarenses a participar de les activitats preparades per a celebrar la VII Fira del Llibre, a conèixer a les i els autors locals i conèixer d’a prop l’àmplia oferta cultural que tindran a la seua disposició en la plaça de l’Ajuntament.