Moros y Cristianos

Alfafar es vist de gala, durant el mes de juliol, amb les Festes Populars del barri Orba, que ofereixen activitats per a tots els públics plens d’oci i tradició. I dins de l’àmplia programació, els carrers s’ompliran de colorit dissabte15 de juliol amb l’Entrada de Moros i Cristians.

La desfilada començarà a les 23.00 hores des del carrer Xiva fins a arribar a la plaça Poeta Miguel Hernández. Prèviament, tindrà lloc l’entrada de les bandes de música, destacant la participació de les agrupacions musicals del municipi.

Una Entrada de Moros i Cristians que cada any va guanyant vistositat i que compleix 20 anys des que les primeres comparses isqueren al carrer a ritme de marxes moros i cristianes.

Finalment, el fermall d’or ho posarà l’II Concert Extraordinari de Bandes de Música d’Alfafar, amb la participació de l’Associació Cultural Amics de la Música, la Banda de Música del Centre Instructiu Musical d’Alfafar i l’Agrupació Musical Barri Orba. Serà a les 20.00 hores en Plaza Poeta Miguel Hernandez.