alegría

Llevant UE i Reial Betis han arribat a un acord per a la cessió del davanter Álex Alegría per a la temporada 17-18.

Alexander Alegria Moreno (14-10-1992, Plasencia-Càceres) es va formar en el Club Esportiu San Miguel de Plasencia, des d’on va passar al CD Cacereño, equip amb el qual va debutar en Segona Divisió B.

Dues grans campanyes en l’equip de la seua terra, van propiciar el seu fitxatge en la temporada 12-13 pel Reial Betis Balompié per a la seua filial, en el qual va militar durant 3 temporades, arribant a debutar amb el primer equip a les ordres de Pepe Mel, en Segona Divisió en la 14-15. Després de la seua renovació amb el conjunt bètic, es va marxar cedit al CD Numància en la 15-16 on va signar 12 gols en 42 trobades en la categoria de plata.

En la present temporada tornava al Reial Betis, on ha disputat 25 partits en Lliga en els quals ha sumat 3 punts, i altres dues trobades en Copa del Rei.

Álex Alegría serà presentat demà divendres a les 13 h en la sala de premsa del Ciutat de València.

Operació Víctor Camarasa

L’arribada del davanter de Plasencia s’entén sota el marc del fitxatge bètic del ja exjugador del Llevant UE, Víctor Camarasa.

L’operació s’ha tancat entorn dels 7 milions d’euros fixos mes 0’5 en funció de variables esportives. El salari del jugador orbitará el milió d’euros bruts (700.000€ nets).

El Llevant UE es reserva un 20% dels drets del jugador en una futura venda a més de la cessió d’Álex Alegria a cost zero.