Previsió Dimecres

La del Dimecres serà una jornada molt calorosa en tota la Comunitat. Al matí cels buidats amb temperatures mínimes amb pocs canvis. Els termòmetres marcaran entre els 16-17º a l’interior i els 22º en la costa.

Des de migdia els termòmetres començaran a pujar arribant als 36º en punts com Oriola o 35º a Gandia. Davant aquesta previsió AEMET alerta del risc de temperatures molt altes especialment a l’interior sud de la Província de València. També El 112 de la Generalitat Valenciana informa que el risc d’incendis forestals serà extrem en aquesta zona.

Previsió Dijous, Divendres i Dissabte

La setmana seguirà sense canvis en tota la Comunitat. El dijous cels buidats, amb nuvolositat d’evolució diürna a l’interior de Castelló. Temperatures amb pocs canvis o amb descensos locals en les màximes. Així es mantindrà durant l’inici del cap de setmana. Sol i molta calor.

Excés de calor: mesures preventives

Amb l’arribada de l’estiu els dies tenen més hores de sol i fa més calor, solem gaudir de la vida a l’aire lliure i de majors moments d’oci i vacances.

Cada any la intensa calor pot suposar un risc a molta gent, més encara si s’uneix un excés d’humitat. Així, l’excés de calor produeix pèrdua de líquids i de sals, que són necessaris per al normal funcionament del cos.

Els experts aconsellen beure molta aigua per a evitar algunes dolències