SHARE

Previsió Dimecres

La del Dimecres serà una jornada molt calorosa en tota la Comunitat. Al matí cels buidats amb temperatures mínimes amb pocs canvis. Els termòmetres marcaran entre els 16-17º a l’interior i els 22º en la costa.

Des de migdia els termòmetres començaran a pujar arribant als 36º en punts com Oriola o 35º a Gandia. Davant aquesta previsió AEMET alerta del risc de temperatures molt altes especialment a l’interior sud de la Província de València. També El 112 de la Generalitat Valenciana informa que el risc d’incendis forestals serà extrem en aquesta zona.

Previsió Dijous, Divendres i Dissabte

La setmana seguirà sense canvis en tota la Comunitat. El dijous cels buidats, amb nuvolositat d’evolució diürna a l’interior de Castelló. Temperatures amb pocs canvis o amb descensos locals en les màximes. Així es mantindrà durant l’inici del cap de setmana. Sol i molta calor.

Excés de calor: mesures preventives

Amb l’arribada de l’estiu els dies tenen més hores de sol i fa més calor, solem gaudir de la vida a l’aire lliure i de majors moments d’oci i vacances.

Cada any la intensa calor pot suposar un risc a molta gent, més encara si s’uneix un excés d’humitat. Així, l’excés de calor produeix pèrdua de líquids i de sals, que són necessaris per al normal funcionament del cos.

Els experts aconsellen beure molta aigua per a evitar algunes dolències