lloverá en Semana Santa
Dimecres ja notarem la presència de li DANA sobre la nostra comunitat amb pluges que es faran més intenses al llarg de la jornada. Durant el matí sol l’interior nord de Castelló estarà sota la influència d’aquesta inestabilitat i ja es podrien registrar les primeres tempestes. El cel a la resta de la comunitat estarà nubós. El vent bufará del norest amb ratxes fortes a Castelló.
gota fria
Previsió meteorològica del dimecres 11 de setembre 

Ja a mesura que avance la jornada les precipitacions es mouran de nord a sud i podran ser localment persistents no es descarten tempestes localment fortes. AEMET ha decretat alerta taronja a la comunitat per gota freda, es podrien acumular 100 litres per metre quadrat en sol 12 hores. La DANA també deixarà tempral en la zona costanera amb ones que podrien arribar als 4 metres.

Les mínimes se situaran més baixes que la jornada anterior, entre els 15 i els 17 graus en les capitals de província. Les máximes se situaran en ascens, un increment dels mercuris que es notarà més en l’extrem sud de la comunitat valenciana.
gota fria
Temperatures previstes per al 11 de setembre
L’alerta taronja continuarà el dijous. A València i Alacant, s’esperen precipitacions localment persistents i ruixats i tempestes localment fortes sobretot al litoral. A Castelló els núvols seran protagonistes i no es pot descartar que la pluja faci acte de presència.

Per a divendres continuarà el mal temps amb pluges generalitzades a tot el territori, que poden ser forts i persistents. Les temperatures estaran en descens. De cara a la fi de setmana semblant situació encara que poden obrir-se clar en la zona sud d’Alacant, les temperatures sense canvis.