funcionario
L’Ajuntament d’Aldaia ha informat que ha guanyat el judici contra el funcionari municipal format expedient que va denunciar a l’alcalde Guillermo Luján. El primer edil va suspendre de sou i de feina a aquest empleat de l’Ajuntament per prestar serveis privats per a una altra administració durant un llarg període de temps.

Una vegada va ser coneixedor dels fets, Guillermo Luján va formar expedient a aquest funcionari amb una sanció de tres anys sense ocupació i sou. Ara, el jutjat confirma que l’alcalde va actuar correctament.

En aquesta línia, els socialistes insisteixen a demanar al PP d’Aldaia “que explique quin és la seua relació amb el funcionari, i si comparteixen el seu ànim de represàlia personal contra l’alcalde”. Al mateix temps, lamenten “que haja tornat el PP local més negre, el de 2010 i 2011, que basa tota la seua activitat en embarrar i judicializar la vida política d’Aldaia, i a intentar degradar la reputació dels seus adversaris polítics, com a única cosa que oferir als veïns i veïnes”.