Alberto Fabra empeora e ingresa en la UCI por coronavirus

L’expresident de la Generalitat Valenciana Alberto Fabra es troba ingressat en l’UCI de l’Hospital General de Castelló després d’empitjorar el seu estat de salut per coronavirus.

El senador territorial del Partit Popular roman ingressat des de dimarts passat en mostrar símptomes associats a la malaltia i haver donat positiu en Covid-19.

Segons ha publicat l’Agencia EFE, Fabra va ser derivat aquest diumenge a l’UCI. Fuentes del PP han assegurat que es troba “estable” i “sota supervisió mèdica”.

L’expresident del Consell va emetre un comunicat la setmana passada on agraïa les mostres d’afecte. També va voler aprofitar per a reconèixer el treball de tot el personal sanitari “ajudant els castellonencs i demostrant que estem en les millors mans”.

Carmen Calvo, ingressada per una infecció respiratòria

Fabra no és l’únic polític en una situació similar. La vicepresidenta primera del Govern, Carmen Calvo, roman ingressada per una infecció respiratòria. Calvo es troba en la Clínica Ruber de Madrid. Allí ha sigut sotmesa a les proves del coronavirus i espera els resultats. Des del Govern ja han anunciat que es faran públics quan aquests es coneguen.

Segons ha informat l’Executiu, Carmen Calvo va acudir el diumenge al centre hospitalari en presentar problemes respiratoris. Allí se li van realitzar diferents proves mèdiques abans que els especialistes decidiren ingressar a la política socialista de 62 anys.