SHARE

Posar en valor el centre històric d’Albal i millorar el seu accés als ciutadans és l’objectiu d’este municipi valencià. Les obres de recuperació de l’entorn de la Torre Vigía, l’únic Bé d’Interès Cultural de la localitat, continuen avançant a bon ritme gràcies a l’aposta de l’Ajuntament i a l’ajuda de la Diputació de València.

La participació ciutadana ha sigut clau per a l’Ajuntament d’Albal i és que des d’un primer moment tenien clar la importància de comptar amb l’opinió dels seus veïns.

La reforma i rehabilitació del centre d’Albal suposarà la creació de zones de descans amb bancs i vegetació. A més, se semipeatonalitzarán els carrers amb la finalitat de guanyar espai per als vianants.

Encara que les obres avancen molt ràpid no serà fins al mes de gener quan finalitzen. Una vegada concloguen, l’Ajuntament té clar quin serà el pròxim pas: obrir les portes de la Torre Vigía a tots els ciutadans. Amb esta actuació Albal guanyarà un espai museístic de qualitat i entrarà així en les rutes i guies de turisme comarcal.

Albal invierte más de 650.000 euros en la recuperación de su centro histórico