L’Ajuntament de València ha rebut a l’equip Léleman Voleibol València. El conjunt valencià es va proclamar subcampió de la fase final de la Superliga 2 i va aconseguir la promoció a la màxima categoria estatal.

A partir de les 13 hores, ha començat la recepció en l’hemicicle del consistori. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de València, Joan Ribó, i la regidora d’Esports, Pilar Bernabé. En ell, també s’ha fet lliurament al conjunt d’una placa commemorativa pel seu ascens.

“Estem molt orgullosos de l’esforç, llance i companyonia que vau demostrar”, ha manifestat la regidora d’Esports, Pilar Bernabé. A més, ha afegit que tenen tot el seu suport, volent que Benicalap siga la seua casa.

PRIMER I ÚNIC EQUIP DE VALÈNCIA A L’ELIT

L’equip valencià de voleibol va tancar la temporada anterior amb el seu ascens a Superliga 2. Després d’una temporada immillorable, el Léleman Voleibol València es converteix en l’únic representant de la Comunitat Valenciana en la màxima categoria nacional durant la temporada 2021/2022. A més, és el primer equip de voleibol de la ciutat de València que aconsegueix arribar a la Superliga.